Outfit of the day



Slänger bara upp dagens outfit innan jag ska möta Tess och ta en shoppingrunda, sedan bränna lite kalorier på rullbandet. Men vi hörs!


Linne: Dolce
Shorts: Topshop
Skor: Novita


Ny Bantningskur!


Det finns många olika bantningsmetoder och det kommer nya hela tiden, och jag har provat en hel del. Chipsdieten, GI-metoden, Banandieten.. men ingen av dessa har fungerat effektivt för mig, visst man får äta hur många bananer man vill men hur gott är det i längden. 

Men nu har jag hittat en diet som verkligen fungerar! Man bokstavligen rinner ner i vikt!

Hela metoden går ut på att bara äta omättade fetter, som man sedan efter man har ätiti dem jobbar bort.
•  Innan frukost går jag en powerwalk på 45 min för att jobba upp magen. Till frukost blir det havregrynsgröt utan något på och vatten att dricka.

•  Efter frukost gymmar jag i ca 1 timma, till lunch försöker jag få i mig mycket grönsaker, det brukar bli en sallad med mycket physalis eftersom det innehåller mycket näring men inte fett.

•  På eftermiddagen tar jag ledigt från min diet och dricker endast ett glas té med lite honung i.

•  Till kvällsmiddag äter jag Alltid omelett men ägg och persilja, alltid! Till detta dricker jag    vatten. Ägg stabiliserar allt du har gjort under dagen och mättar! Men allt ska bort efter man ätit, så efter middagen springer jag en runda på 50 min för att jobba bort maten.

En stor del i denna bantningskur är att lägga sig tidigt, man ska minst sova 6 timmar per natt, detta håller då inte alltid jag, men det gör en stor del i bantningen!


Om man håller stenhårt på denna procedur så kan man gå ner 6 KG i veckan. Helt Amazing!


Vill du ha midja som Victoria Beckham? Prova Consume-dieten!



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0